Rólunk

A MAPACK Kft. egy családi vállalkozás, amelyet 2008-ban alapítottak.

Feladata korszerű, minőségi – elsősorban ipari jellegű – csomagolóanyagok, elterjesztése, a piaci igények széleskörű kielégítése.

Fő tevékenységi körünk olyan csomagolóanyagok gyártása, forgalmazása, amelyek felhasználásával Vevőink anyagtakarékos, környezetkímélő technológiákat tudnak megvalósítani, a megfelelő áruvédelem mellett.

A termékeink iránt érdeklődők számára a webáruházunk is közvetlen kapcsolatot biztosít.

Vevőink a multinacionális vállatok mellett, a kis- és közepes vállalkozások és  magánemberek egyaránt.

Cégünk filozófiája

Termékeink forgalmazását, azok felhasználását segítő szakmai ismeretek átadásával, a Vevő igényi szerinti legjobb minőség biztosításával végezzük.

Cégünk filozófiája

„Termékeink forgalmazását, azok felhasználását segítő szakmai ismeretek átadásával, a Vevő igényi szerinti legjobb minőség biztosításával végezzük.”

Segítőkészség és gyors problémamegoldás

Cégünk ereje a méretében rejlik, amely egyaránt megfelelő a kis- és középvállalkozások, valamint a multinacionális vállalatok igényeinek. Ugyanakkor mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megőrizzük családi vállalkozásunk közvetlen és segítőkész hangulatát. Amennyiben ügyfelünk vagy leendő partnerünk telefonhívásával megtisztel bennünket, hosszas várakozási és kapcsolási idő helyett azonnal közvetlen telefonkapcsolatba léphet a kompetens személlyel vagy személyekkel, és megbízható válaszokat kaphat a felmerülő kérdéseire.

Missziónk

A legmegbízhatóbb csomagolási és logisztikai vállalkozássá szeretnénk válni. Alapelvünk, hogy barátságos, közvetlen, egyszersmind professzionális családi vállalatként, jól képzett munkatársakkal a legjobb kiszolgálást biztosítsuk minden ügyfelünknek.

Víziónk

Teljes mértékben hozzájárulunk partnereink céges célkitűzéseihez, ezáltal hatékonyabban segítjük versenyelőnyhöz jutásukat és költségtakarékos működésüket. Egyre bővülő termékskálánk és szolgáltatásaink révén tovább növeljük piaci pozíciónkat és így új vevőink sikereinek is részeseivé válhatunk.